Щодо підвищення процентних ставок за вкладами фізичних осіб по депозиту «Валютний» – Bisbank

Шановні Клієнти!

Повідомляємо, що з «16» квітня 2024 р. підвищені розміри відсоткових ставок за депозитом «Валютний», на строки 93 та 184 дні.

При цьому звертаємо увагу, що нові процентні ставки  діють для депозитних угод, що будуть укладені з 16 квітня 2024 р.

Особливістю вкладу «Валютний» є розміщення на депозит  коштів в іноземній валюті (долар США), які були куплені клієнтом у банку безготівковим шляхом. При цьому банк здійснює продаж безготівкової іноземної валюти для подальшого розміщення куплених коштів на вкладному (депозитному) рахунку за курсом, установленим банком на дату здійснення операції

Максимальна сума вкладу «Валютний» - не більше 200 000 грн. екв. в календарний місяць на одного клієнта.

Більш детально з умовами строкових депозитних продуктів Банку для фізичних осіб, а також розмірами процентних ставок можна ознайомитися у відділеннях Банку, за телефоном Контакт-центру Банку 0 800 50 30 05 або за посиланням.

Для інфо: вклади фізичних осіб та ФОП, розміщені в АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», на 100% гарантуються державою на час воєнного стану та три місяці після його закінчення (Закон України №2180-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб", який вступив в дію з 13.04.2022).

Ваш БІЗБАНК

Всі новини