Отримуйте виплати швидко і зручно у найближчому відділенні АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (Свідоцтво учасника Фонду №174 від 19.11.2012 р.) та входить до переліку відібраних банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, підключених до Автоматизованої системи виплат.

Запрошуємо Вас до відділень АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» для отримання виплати гарантованого відшкодування вкладникам банків, що припинили роботу, в тому числі, АТ «БАНК ФОРВАРД» та АТ «Айбокс банк».

Для отримання виплати необхідно звернутись до відділення АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (перелік відділень та графіки роботи розміщені тут з паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу) та ідентифікаційним кодом.

За довідковою інформацією звертайтесь до Контакт-центру АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» за телефоном: 0-800-50-30-05 (цілодобово).

Гаряча лінія Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв’язку).

Всі новини