«Всесвітній тиждень грошей» у БАНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ – Bisbank

В рамках інформаційної кампанії «Всесвітній тиждень грошей»* від Національного Банку України у відділенні БАНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ, пройшли заходи з фінансової грамотності  для малечі.

Діти співробітників банку з нетерпінням та захопленням долучилися до Global Money Week. Дітям демонструвались різнокольорові плакати,  які містили інформацію щодо важливості фінансової освіти та заощаджень.

День пройшов насичено та цікаво. Діти взяли участь у конкурсах та екскурсіях, вирішували фінансові задачі та створювали власні банкноти, що допомогли їм збільшити свою фінансову обізнаність та навички. Вони з захопленням дізнавалися історію виникнення грошей та як їх зберігати у депозитному сховищі. Маленькі учасники побачили як виглядає та функціонує касовий вузол.  Це було неймовірно захопливо, бачити, як діти з такою легкістю засвоюють нові знання.

Цей захід став кроком до розвитку фінансової культури у молодого покоління. Такі  ініціативи допомагають дітям розуміти важливість фінансової свідомості та як зберігати свої гроші, щоб забезпечити собі яскраве та безтурботне майбутнє.


* Global Money Week - щорічна міжнародна кампанія, яка має на меті виховування фінансової свідомості дітей та надання їм знань та умінь, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень.

Всі новини