Всесвітній День Заощаджень разом із БІЗБАНКом! – Bisbank

Розуміючи важливість питання підвищення рівня фінансової грамотності молоді, БІЗБАНК приєднався до Всесвітнього Дня Заощаджень, організованого Національним банком України. Метою даної ініціативи є надання інформації освітянам, дошкільнятам, школярам і студентам про заощадження, фінансове планування та поширення фінансових знань.

Фінансові амбасадори БІЗБАНКу відвідали учнів першого класу Київської Гімназії №318 “Міленіум”, другий та третій класи Київської приватної школи “Безмеж”, учнів шостого та сьомого класів Чернівецького ліцею №16 (ім. Ю.Федьковича) та студентів І та ІІ курсу Черкаського державного бізнес-коледжу. Разом з дітьми амбасадори БІЗБАНКУ вчилися складати бюджет, вести облік витрат та навіть спробували скласти власний фінансовий план, дізнались, як заощаджувати і захищати кошти від інфляції, тощо.
Не залишилися без уваги і відділення банку. Майбутні банкіри відвідали наші відділення: учні 2-А класу Луцького ліцею №9 (Волинське регіональне відділення), учні Гімназії №176 та СЗШ №128 (Київське відділення №11), а також учні першого класу Приватного Ліцею “Амадея” (Вінницьке регіональне відділення). Діти почули трохи історії про виникнення скарбничок для заощадження, поговорили про сучасні скарбнички, а також про бережне відношення до грошей. Самостійно спробували зняти гроші в банкоматі, порахували на лічильній машинці кошти, та навіть спробували себе працівниками, директорами та клієнтами банку.
Разом з БІЗБАНКом Всесвітній День Заощаджень відзначили 250 дітей. Разом ми вивчаємо, заощаджуємо та ростимо молоде покоління фінансово грамотним в цікавій, пізнавальній та дружній атмосфері.

Переглянути фотоальбом можна на нашій Facebook сторінці: https://www.facebook.com/media/set?vanity=bisbank&set=a.729966879175999

Всі новини