УВАГА! АКЦІЯ ДЛЯ НОВИХ ВКЛАДНИКІВ! – Bisbank

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» у  період із 20 квітня 2023 року по 31 травня 2023 року (включно)  проводить акцію для фізичних осіб, із розміщення коштів на депозит «Щедрі відсотки».

Депозит «Щедрі відсотки» - це строковий вклад у гривні, який має привабливі умови, адже строк розміщення коштів становить 93 дні або 184 дні, % виплачуються щомісячно, а розміри % ставок є вищими, ніж за стандартними депозитами.

З детальними умовами депозиту «Щедрі відсотки» можна ознайомитися за посиланням або за телефоном Контакт-центру банку  0 800 503 005 (дзвінки з усіх телефонів в межах України безкоштовні), а з Офіційними правилами проведення депозитної акції для фізичних осіб із розміщення вкладів «Щедрі відсотки» можна ознайомитися тут.

Вклад «Щедрі відсотки» можна оформити в будь-якому працюючому відділенні банку,  перелік та графік роботи яких розміщений у розділі «Новини» або «Відділення та банкомати».

Долучайтеся на вклади до БІЗбанк та отримуйте до 20,00% річних в UAH!

Для інфо: вклади фізичних осіб та ФОП, розміщені в АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», на 100% гарантуються державою на час воєнного стану та три місяці після його закінчення (Закон України №2180-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб", який вступив в дію з 13.04.2022).

Ваш Банк Інвестицій та Заощаджень.

 

 

 

Всі новини