Успішне завершення акції “Прості розрахунки Круті подарунки” від БІЗБАНК та МПС VISA – численні перемоги і радість для клієнтів. Захоплююча ініціатива, що тривала ціле літо! – Bisbank

Літо, зазвичай, асоціюється з яскравими емоціями та приємними сюрпризами. БІЗБАНК та МПС VISA внесли свій вклад у створення яскравих літніх емоцій для всіх своїх клієнтів, власників карток.

У рамках акції розіграно багато подарунків і призів. Так, щомісяця найбільш активні клієнти мали можливість отримати гарантований кешбек в розмірі 300 гривень за всього лише 15 транзакцій на суму від 300 гривень. Це чудова нагода зекономити на покупках і отримати гроші назад.

Окрім того щасливі власники карток БІЗБАНКУ за покупки понад 5 тис. грн отримали можливість виграти один із сертифікатів  онлайн-магазину Rozetka на суму 1000 гривень. Щоб стати одним з переможців, треба було зробити покупки на суму від 5 тисяч гривень.

За весь період акції було здійснено майже 57 тисяч транзакцій на загальну суму понад 19 мільйонів гривень, а середня сума транзакцій становила 347 гривень.

Найбільш активними учасниками акції, були клієнти з Київської, Волинської, Львівської, Дніпропетровської, Житомирської, Полтавської, Черкаської, Кіровоградської, Чернівецької областей.

Найпопулярнішими днями для розрахунків стали п'ятниця та четвер, саме тоді клієнти Банку активно користувалися своїми картками. А найбільше транзакцій було здійснено з 07 по 10 та з 21 по 25 числа місяця.

Клієнти банку використовували свої картки для різноманітних покупок. Найпопулярнішими сферами були продовольчі магазини, супермаркети, станції техобслуговування, ресторани, аптеки, магазини з будматеріалами та багато інших.

Серед улюблених місць для розрахунків виділились супермаркети Сільпо, Фора, NOVUS, гіпермаркет TAM-TAM, Нова пошта та Укрпошта.

Головним призом акції був Apple MacBook Air M1 Chip 13/25 - це сучасний і потужний ноутбук, який обов'язково знайде застосування в повсякденному житті. І нагорода знайшла свого переможця. Нею виявилась Олена Шевчук з клієнтка Черкаського регіонального відділення БІЗБАНКУ.

Ось так, беручи участь у акціях Банку та всього лише розраховуючись карткою Visa від БІЗБАНКУ щодня, можна отримати цінні призи.

Завершення акції не означає завершення радості та приємних сюрпризів від БІЗБАНК та МПС VISA. Ми вже готуємо нові заходи та акції для наших клієнтів. Слідкуйте за новинами у наших соціальних мереж, де ми з радістю анонсуємо майбутні події та призи!

БІЗБАНК завжди стежить за вашими потребами і радує вас вигідними пропозиціями.

 

Дякуємо, що обрали нас!

Всі новини