Про зміну процентних ставок за вкладами фізичних осіб та запровадження програми лояльності – Bisbank

Шановні Клієнти!

Повідомляємо, що з «01» вересня 2023 р. підвищено розмір відсоткових ставок за депозитами «Прибутковий», «Прибутковий з поповненням», «Стабільний», «Стабільний з поповненням» на строк 93-183 днів.

При цьому звертаємо увагу:

депозити «Прибутковий», «Прибутковий з поповненням», «Стабільний», «Стабільний з поповненням»: нові процентні ставки будуть діяти для депозитних угод, що будуть укладені / пролонговані з 01 вересня 2023 р.

Також, з «01» вересня 2023 р. запроваджується система лояльності для вкладників фізичних осіб.

За умовами системи лояльності при розміщенні клієнтами фізичними особами строкового банківського вкладу «Прибутковий», «Прибутковий з поповненням», «Стабільний», «Стабільний з поповненням» на строк 93 дні у гривні, вкладники отримують збільшення відсоткової ставки на 1 (Один) процентний пункт до базової відсоткової ставки за умови одночасного виконання наступних умов:

  1. переоформлення вкладу відбувається протягом 30 календарних днів із дати закінчення (отримання) попереднього вкладу;
  2. сума нового вкладу не є меншою за суму попереднього вкладу;
  3. новий вклад розміщується на строк 93 календарні дні.

Більш детально з умовами строкових депозитних продуктів Банку для фізичних осіб, а також розмірами процентних ставок можна ознайомитися у відділеннях Банку, за телефоном Контакт-центру Банку 0 800 50 30 05 або за посиланням.

Для інфо: вклади фізичних осіб та ФОП, розміщені в АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», на 100% гарантуються державою на час воєнного стану та три місяці після його закінчення (Закон України №2180-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб", який вступив в дію з 13.04.2022).

Ваш Банк Інвестицій та Заощаджень

 

 

Всі новини