Початок виплат відшкодування коштів вкладникам АТ «АКБ «КОНКОРД» – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (Свідоцтво учасника Фонду №174 від 19.11.2012 р.) та входить до переліку відібраних банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, підключених до Автоматизованої системи виплат.

З 21 серпня 2023 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав відшкодування коштів вкладникам АТ «АКБ «КОНКОРД» за договорами:

  • банківського рахунку (поточні рахунки).
  • банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення.

Запрошуємо Вас до відділень АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» для отримання відшкодування коштів вкладникам АТ «АКБ «КОНКОРД».

Для отримання виплати необхідно звернутись до відділення АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (перелік відділень та графіки роботи розміщені тут) з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу. Фізичні особи – резиденти додатково пред’являють документ, виданий відповідним контролюючим органом, що засвідчує їх реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім осіб, у паспорті яких контролюючим органом зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією (за наявності) та номером паспорта або до паспорта внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків або територіальними підрозділами Державної міграційної служби України внесено дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків / внесено запис про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків в електронному безконтактному носії або на паспорті проставлено слово "відмова").

За довідковою інформацією звертайтесь до Контакт-центру АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» за телефоном: 0-800-503-005 (цілодобово).

 

Гаряча лінія Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв’язку).

Всі новини