BISbank сповіщає про партнерство з фін-тех стартапом Weld Money. – Bisbank

Між організаціями було підписано меморандум про співпрацю для реалізації проекту, мета якого - створення прозорого способу оплати цифровими активами (у тому числі криптовалютою) за допомогою традиційних платіжних інструментів.

Weld Money - це перший сервіс криптовалютних карт в СНД, що забезпечує просте та зручне підключення до будь-яких криптобірж та гаманців з цифровими активами. Основна місія компанії – надання можливості своїм клієнтам проводити оплату за товари та послуги по всьому світу за рахунок його цифрових активів, використовуючи звичні для нього інструменти розрахунку – платіжні картки.

BISbank покладає великі надії на партнерство з Weld Money щодо надання якісного та зручного сервісу, настільки очікуваного та затребуваного на ринку України. І вже зараз між нашими організаціями проходить пілотне тестування перших платіжних digital карток, випущених у рамках ко-бренд проекту Weld Money. Переконані, що саме цей крок наближає нас до досягнення амбітних завдань, що стоять перед BISbank і Weld Money.

Всі новини