БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ завчасно та повністю погасив рефінансування від НБУ – Bisbank

Національний банк України на початку повномасштабного військового вторгнення росії на територію України з метою підтримки стійкості банківської системи НБУ надав українським банкам в тому числі і БАНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ кредит рефінансування.

Враховуючи позитивну динаміку в діяльності банку було прийнято рішення про дострокове погашення кредиту рефінансування Національного Банку України за графіком. Так, 19 вересня 2022 року БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ повністю погасив свої зобов’язання перед НБУ у розмірі 400 млн. грн.

Банк є стабільним, ліквідним, з достатнім рівнем капіталу та продовжує працювати в умовах військового часу, зокрема відновлено кредитування бізнесу та населення, покращені умови кредитування по споживчим кредитам.

Благодійна діяльність банку посідає важливе місце - сьогодні банк допомагає постраждалому від російської агресії Новобиківськогу закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступеню (с. Новий Биків, Ніжинського р-ну Чернігівської обл., вул. Шевченка, 1).

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» є універсальним банком та стабільно працює вже понад 17 років. Мережа банку налічує 36 відділень у 19 областях України, які надають повний перелік банківських послуг для фізичних та юридичних осіб

 

Всі новини