БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ визнано «Банком, який працює стабільно та надійно в умовах воєнного часу» – Bisbank

Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ» оголосив результати проведення XIV щорічного всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022». БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ став переможцем конкурсу та отримав відзнаку «Банк, який працює стабільно та надійно в умовах воєнного часу».

З перших днів повномасштабного вторгнення фінансова система України виконувала свою місію, забезпечуючи безперебійну роботу в такий надскладний час. Стабільно та надійно в умовах воєнного часу працював і продовжує свою роботу БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ.

Банк швидко відреагував на повномасштабне вторгнення, забезпечив безперебійну роботу відділень та ІТ систем, підтримав працівників, клієнтів. Ці швидкі та чіткі кроки допомогли здобути перемогу в номінації «Банк, який працює стабільно та надійно в умовах воєнного часу». Нагороду отримав Віталій Воротніков, Директор Проектного Офісу АТ "БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ".

«XIV - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «БАНК РОКУ - 2022» проводиться щороку, його результати демонструють рейтинг відкритості, прозорості та довіри до банків і страхових компаній. Цього року урочиста церемонія нагородження відбулася 26 жовтня, загалом в рамках конкурсу «Банк року 2022» прийняли участь 18 українських банків і низка страхових компаній.

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» - універсальний банк, який пропонує повний спектр сучасних фінансових послуг та стабільно працює вже понад 17 років. Мережа банку налічує 36 відділень у 19 областях України, які надають повний перелік банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.

Всі новини