УВАГА! АКЦІЯ ДЛЯ НОВИХ ВКЛАДНИКІВ! – Bisbank

Щодо проведення акції для нових вкладників-фізичних осіб

 АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»  у  період із 20 жовтня 2022 року по 20  грудня 2022 року (включно)  проводить акцію для фізичних осіб, які були або є вкладниками інших банків, із розміщення коштів на депозит «Долучайся».

Депозит «Долучайся» - це строковий вклад у гривні, який має привабливі умови, адже строк розміщення коштів становить 92 дні або 182 дні, % виплачуються щомісячно, а розміри % ставок є вищими, ніж за стандартними депозитами.

З детальними умовами депозиту «Долучайся» можна ознайомитися за посиланням або за телефоном Контакт-Центру банку  0800 503 005 (дзвінки з усіх телефонів в межах України безкоштовні), а з Офіційними правилами проведення депозитної акції для фізичних осіб із розміщення вкладів «Долучайся» можна ознайомитися тут.

Вклад «Долучайся» можна оформити в будь-якому працюючому відділенні банку,  перелік та графік роботи яких розміщений  у розділі «Новини» або «Відділення та банкомати».

Долучайтеся на вклади до БІЗбанк та отримуйте до: 18,5% річних в UAH, 3,5% річних в USD та 1,5% річних в EUR!

Для інфо: вклади фізичних осіб та ФОП, розміщені в АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», на 100% гарантуються державою на час воєнного стану та три місяці після його закінчення (Закон України №2180-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб", який вступив в дію з 13.04.2022).

 

Всі новини