Зміни до Умов обслуговування карткових рахунків фізичних осіб в рамках Тарифного плану «Прибутковий гаманець» – Bisbank

Шановні клієнти!

З 16.06.2023 року внесено зміни до Умов обслуговування карткових рахунків фізичних осіб в рамках Тарифного плану «Прибутковий гаманець», а саме:

  • можливість оформлення основної картки до рахунку Visa Classic (із чипом ; неперсоніфікована Instant)- комісія за оформлення становитиме 100 грн,
  • при оформленні, переоформленні на новий строк дії основної картки платіжної системи Visa Classic (із чипом; неперсоніфікована Instant) – послуга не тарифікується у випадку відкриття картки в рамках оформлення депозитної угоди в Банку:
  • для подальшого зарахування на цей рахунок депозитного вкладу;
  • для подальшого зарахування на цей рахунок відсотків по депозиту.

Тобто, при зверненні до Банку з 16.06.2023 року щодо оформлення депозитного вкладу ФО є можливість оформити картку, для подальшої виплати відсотків та основної суми, Visa Classic (із чипом; неперсоніфікована Instant)– безкоштовно.

-      зміна строку, за який картковий рахунок вважатиметься неактивним - неактивним вважається картковий рахунок, по якому протягом двадцяти чотирьох календарних місяців поспіль не було жодного зарахування та/або списання коштів (за винятком операцій нарахування процентів на залишок власних коштів та списання комісійних винагород, плат в рамках Договору карткового рахунку) та на якому присутній залишок власних коштів клієнта. Комісія стягується щомісячно при відсутності руху коштів на рахунку – понад дванадцять календарних місяців чи більше. Якщо залишок по неактивному картковому рахунку менше встановленого розміру комісії, така комісія утримується в розмірі залишку коштів на неактивному картковому рахунку. Комісія не застосовується, якщо картковий рахунок арештовано.

 

З детальною інформацією Ви можете ознайомитися в Умови обслуговування карткових рахунків фізичних осіб в рамках Тарифного плану Прибутковий гаманець з 16.06.2023

 

З повагою, ваш Банк Інвестицій та Заощаджень

Всі новини