Про наступні зміни в Умовах обслуговування карткових рахунків фізичних осіб (для діючих та нових угод), що вступають в дію з 01.05.2024 – Bisbank

 Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам про наступні зміни в Умовах обслуговування карткових рахунків фізичних осіб (для діючих та нових угод), що вступають в дію з 01.05.2024, а саме:

- розмір незнижувального залишку на картковому рахунку становитиме 20 грн.

- розмір комісії за закриття карткового рахунку складатиме 20 грн., але не більше залишку власних коштів на Рахунку на момент його закриття.

- розмір комісії по операціях з видачі готівки з карткового рахунку в торгівельно-сервісній мережі - в розмірі 1% + 5 грн.

- розмір комісії по операції Зміна ПІН-коду в банкоматах Банку в розмірі 10 грн.

- розмір комісії по операції з перегляду залишку коштів у мережі банкоматів Банку: Перший раз в день не тарифікується, потім – 3 грн.

- змінено розмір комісії за зняття готівки в мережі банкоматів та відділень Банку в касі з використанням картки та в банкоматах інших банків на території України в розмірі за обраними Тарифними планами, та ін.

З детальною інформацією Ви можете ознайомитися в (Тарифи на обслуговування фізичних осіб 01.05.2024 (карткові рахунки).

Також, звертаємо Вашу увагу на те, що Банком за Тарифними планами «Platinum Туристичний» та «Універсальна Преміум» буде припинено можливість відкриття нових рахунків, а також оформлення та переоформлення на новий строк дії додаткової картки на ім’я власника карткового рахунку або на ім’я його довіреної особи.

З повагою, ваш БІЗБАНК

Всі новини