Інноваційний сервіс бізнес платежів доступний для клієнтів БАНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ! – Bisbank

БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ постійно розширює перелік зручних послуг для своїх клієнтів та пропонує скористатись послугами інноваційної платіжної системи для здійснення бізнес платежів VISA B2B CONNECT.

VISA B2B CONNECT – це швидка, безпечна і ефективна платформа, яка була спеціально розроблена для сфери міжнародних корпоративних платежів.

До ключових переваг системи окрім надійності та безпеки можна віднести:

  • Глобальність - працює у 97 країнах світу, та постійно розширює їх перелік;
  • Швидкість – середній час на будь-який платіж від 30 хвилин;
  • Прогнозованість – вартість платежу до 20$ (оплата за переказ здійснюється в гривні по курсу НБУ на момент здійснення платежу);
  • Функціональність - без обмежень по сумі переказу;
  • Простота – відсутність банків-посередників;
  • Прозорість – можливість завжди відслідковувати статус платежу.

Робота з системою VISA B2B CONNECT стане у нагоді юридичним та фізичним особам-підприємцям, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

Щоб скористатись усіма перевагами VISA B2B CONNECT потрібно подати заявку на сайті банку: https://www.bisbank.com.ua/b2b

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» - універсальний банк, який пропонує повний спектр сучасних фінансових послуг та стабільно працює вже понад 17 років. Мережа банку налічує 36 відділень у 19 областях України, які надають повний перелік банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.

Всі новини