БІЗБАНК збільшує прибутковість у 13 разів: Результати за 2023 рік – Bisbank

Банківська система країни продовжує демонструвати стійкість в умовах воєнного часу та покращувати власні показники. За даними Національного банку України, Кількість збиткових банків за 2023 рік скоротилася втричі: якщо за підсумками 2022 року їх було 21, то вже у 2023-му році ця кількість зменшилася до 7. Позитивним є й той факт, що сума збитку зменшилася у 85 разів — із 20,8 млрд. грн. до 245,4 млн. грн.

Свіжі статистичні дані, проаналізовані сайтом "Мінфін" на основі інформації Національного банку України, показують, що БІЗБАНК увійшов до переліку банків, які показали найкращу динаміку нарощування прибутку. Протягом 2023 року БІЗБАНК збільшив чистий прибуток у 13 разів, до рівня 58,3 млн грн.

Ці дані свідчать про ефективність стратегії БІЗБАНК, що сприяє зростанню його фінансової стабільності та успішному функціонуванню на ринку.

БІЗБАНК продовжує активно розвиватися, пропонуючи нові та цікаві продукти для своїх клієнтів. Він став одним із перших в Україні, що відновив кредитування бізнесу та населення, що свідчить про його постійну готовність допомагати у фінансових потребах своїх клієнтів.

 

Всі новини