Увага! Акція для нових вкладників! – Bisbank

Щодо проведення акції для нових вкладників-фізичних осіб

 

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»  продовжує активно працювати та створювати  нові   продукти  й  програми  лояльності  для   фізичних  осіб,  тому  в  період

із 21 квітня 2022 року по 15 липня 2022 року (включно)  проводить акцію для нових вкладників по розміщенню коштів на депозит «Долучайся».

 

Депозит «Долучайся» - це строковий вклад зі щомісячною виплатою процентів, який має привабливі умови, адже строк розміщення коштів становить всього 92 дні, а розміри % ставок, які при цьому нараховуються, є вищими, ніж за стандартними депозитами. Мінімальна сума вкладу  становить від 10 000 гривень, 500 доларів США, 500 євро.

Долучайтеся на вклади до БІЗбанк та отримуйте 11% річних в UAH, 2,5% річних в USD та 1,5% річних в EUR!

 

З детальними умовами депозиту «Долучайся» можна ознайомитися за посиланням або за телефоном Контакт-Центру Банку  0800 503 005 (дзвінки з усіх телефонів в межах України безкоштовні), а з Офіційними правилами проведення депозитної акції лояльності для фізичних осіб із розміщення вкладів «Долучайся» можна ознайомитися тут.

 

Вклад «Долучайся» можна оформити в будь-якому працюючому відділенні Банку,  перелік та графік роботи яких розміщений на сайті в розділі «Новини» або «Відділення та банкомати».

 

Збільшуйте свій достаток - розміщуйте кошти на депозити в БІЗбанк та підтримуйте банківську систему України!

Всі новини