Щодо здійснення міжнародних переказів Western Union та  MoneyGram в Україну – Bisbank

До уваги фізичних осіб!

 

Повідомляємо Вам, що за інформацією Національного банку України міжнародні системи переказів коштів Western Union та MoneyGram скасували плату за переказ коштів в Україну з будь-якої країни світу.

Для того, щоб отримати грошовий переказ в доларах США або євро за цими системами платежів, Ви можете звернутися до будь-якого працюючого відділення АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», перелік та графік роботи яких щодня оновлюється на сайті Банку в розділі «НОВИНИ».

Для отримання переказу в касі відділення Банку необхідно надати паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного коду. Виплата коштів у валюті переказу здійснюється без врахування обмежень по сумі, встановлених для зняття готівки з поточних рахунків, що стане в нагоді тим українцям, які в цей складний період потребують допомоги від родичів/друзів із-за кордону.

Також, повідомляємо, що Western Union більше не працює на території Росії та Білорусі через їх військову агресію в Україні, а отримання коштів у т. ч. через будь-які інші міжнародні системи грошових переказів з цих країн не здійснюється.

Слава Україні!

Всі новини