Інформація для клієнтів фізичних осіб – Bisbank

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що набувають чинності зміни до Тарифів Банку на обслуговування карткових і поточних рахунків фізичних осіб.

З 24.10.2019 р. припиняється оформлення карток Visa Classic із магнітною смугою. Відтепер власники карткових рахунків матимуть змогу скористатись картками Visa Classic із чипом та безконтактною технологією payWave™ для швидких та безпечних розрахунків.

З 28.10.2019 р. для користувачів системи дистанційного обслуговування «Pentegy» встановлюється обмеження максимального розміру комісії за безготівкове перерахування коштів на рахунки в інших банках: розмір комісії становитиме 0,5% min 5 грн. max 500 грн.

З 25.11.2019 р. вартість перерахування коштів з картки на картку за допомогою web-сервісів Р2Р становитиме 5 грн. за операцію для карткових рахунків, які обслуговуються в рамках Тарифних планів:

- «Зарплатний» (для зарплатних проектів, які були залученні на обслуговування в Банку до 06.10.2017 р.)

- «Зарплатний» (для зарплатних проектів, які були залученні на обслуговування в Банку після 06.10.2017 р.)

- «Універсальна Проста».

З 25.11.2019 р. для карткових рахунків, які обслуговуються в рамках будь-яких Тарифних планів, вартість безготівкового перерахування коштів на підставі заяви на рахунки страхових компаній становитиме 100 грн. за операцію.

З 25.11.2019 р. картковий рахунок фізичної особи буде визначатись не активним, якщо протягом дев’яти календарних місяців поспіль і більше не було жодного зарахування та/або списання коштів (за винятком операцій нарахування процентів на залишок власних коштів та списання комісійних винагород, плат в рамках Договору карткового рахунку).

Всі новини