До уваги вкладників-фізичних осіб! – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» турбується про вас, тому у зв’язку з вимушеним призупиненням роботи відділень в окремих регіонах України внаслідок запровадження воєнного стану, ведення бойових дій та виникнення  загрози вашому життю і здоров’ю, починаючи з 1 березня 2022 року запроваджує можливість обслуговування строкових та поточних вкладів на будь-якому працюючому відділенні Банку, безпечному для клієнта та персоналу відділення.

Це означає, що отримати вклад по закінченню строку дії договору, отримати проценти, поповнити діючий вклад, відмінити або поновити автопролонгацію договору вкладу ви зможете у будь-якому працюючому відділенні Банку.

Крім того, відмінити чи поновити автопролонгацію діючого договору вкладу ви зможете також за допомогою Контакт-Центру Банку на підставі здійснення відповідного телефонного дзвінка.

Крім того, відмінити автопролонгацію діючого договору вкладу ви зможете також за допомогою Контакт-Центру Банку на підставі здійснення відповідного телефонного дзвінка.

Також, зазначаємо, що АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» своєчасно та в повному обсязі продовжує виконувати всі свої зобов’язання за строковими та поточними вкладами.

Перелік відділень Банку, які відкриті для обслуговування клієнтів, дізнавайтеся на сайті Банку в розділі «Новини».

Незважаючи на впровадження додаткових можливостей для вкладників щодо обслуговування вкладів, АТ «БАНК ІНВЕСТЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» звертається до вас з проханням, за можливості, не забирати кошти по закінченню строку дії вкладу, а розміщувати їх на новий депозит для підтримання банківської системи України у цей важкий час.

Всі новини