БІЗБАНК запроваджує кредитні канікули для своїх клієнтів! – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» підтримує своїх клієнтів-позичальників в умовах воєнного стану та запроваджує кредитні канікули за діючими кредитами фізичних осіб, приватних підприємців та корпоративних клієнтів на період із 24 лютого 2022 до 31 березня 2022 (по оплаті % за лютий 2022). Це означає, що банк відтерміновує погашення планових платежів - основного боргу та/або процентів/комісій за кредитними угодами клієнтів, при цьому за кредитами фізичних осіб переносить дату погашення обов’язкових щомісячних платежів за лютий 2022 року до 10.04.2022. Усі необхідні зміни та налаштування за кредитними угодами Банк здійснив автоматично, тому звертатися на відділення чи до Контакт-Центру не потрібно. При цьому, нарахування процентів за діючими кредитами здійснюватиметься в рамках умов, викладених в  кредитних угодах. Про активацію кредитних канікул клієнтам будуть надіслані відповідні СМС-повідомлення.

Також, повідомляємо, що з 28 лютого 2022 АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» тимчасово призупиняє надання кредитних коштів/використання кредитних лімітів за кредитними договорами та надання банківських гарантій у зв’язку в воєнним станом у країні, а з 01 березня 2022 скасовує ліміти овердрафтів за кредитними угодами юридичних осіб та приватних підприємців, за якими станом на 28.02.2022 відсутня заборгованість.

Незважаючи на впровадження кредитних канікул, банк звертається до своїх позичальників, за можливості, сплачувати своєчасно та в повному обсязі кредитну заборгованість для зменшення кредитного навантаження в майбутньому та для підтримки банківської системи України у цей важкий час.

Всі новини