Інформація для фізичних осіб – позичальників – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» у скрутний час продовжує працювати заради вашого добробуту та завжди намагається бути поруч зі своїми клієнтами, зокрема, надає необхідні роз’яснення та консультації.

Якщо Ви є фізичною особою - позичальником/заставодавцем Банку та втратили об’єкт застави (нерухоме або рухоме майно), або об’єкт застави зазнав пошкоджень внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, держава гарантує надання компенсації на відновлення майна на підставі відповідної заяви (за посиланням).

Банк готовий допомагати та займатись інформаційно - консультаційним супроводом отримання Вами компенсації за втрату предмету застави.

Наші спеціалісти завжди з Вами на зв’язку та нададуть відповіді за телефоном: +38 067 765 30 76

Також, повідомляємо, що Банк продовжує до 31 травня 2022 року кредитні канікули для фізичних осіб-позичальників (споживчі та заставні кредити) – тобто надає відтермінування щодо сплати процентів, комісій та основного боргу й, відповідно, переносить до 10.06.2022р. планову дату погашення обов’язкового місячного платежу згідно з графіком погашення заборгованості за кредитом. При цьому, незважаючи на запровадження кредитних канікул, нарахування процентів за наданими кредитами, залишається без змін та в межах умов кредитних договорів, що не звільняє позичальників від відповідальності за своєчасність та повноту сплати свого кредитного боргу перед Банком.

Всі новини