До уваги фізичних осіб! Новий депозит “Зростаючий” – Bisbank

До уваги фізичних осіб!

Розміщуйте кошти на новий вклад «Зростаючий» та отримуйте до 14,5% річних в UAH, до 3,5% річних в USD та до 1,5% річних в EUR!

Незважаючи на воєнний стан в країні та вимушене призупинення роботи окремих відділень, АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» продовжує активно працювати та створювати нові продукти для фізичних осіб-вкладників, щоб підтримати їх у цей складний час, тому запровадив короткостроковий депозит «Зростаючий» зі строком розміщення коштів на 14 днів, можливістю автоматичної пролонгації та збільшенням розміру процентної ставки на кожний новий період пролонгації вкладу.

Депозит «Зростаючий» можна оформити як в національній, так і в іноземній валюті та отримати від 8% до 14,5% річних в UAH; від 1,0% до 3,5% річних в USD та від 0,4% до 1,5% річних в EUR. Виплата процентів за вкладом здійснюється по закінченні кожного 14-денного періоду. У разі пролонгації вкладу на новий період розмір базової процентної ставки збільшується. Максимальна кількість пролонгацій – 12.

Зручність вкладу полягає не лише у доступності коштів кожних 14 днів, але і в можливості відміни автоматичної пролонгації договору вкладу на наступний період за допомогою дзвінка до Контакт-центру Банку або ж шляхом подання відповідної письмової заяви на будь якому працюючому відділенні.

З детальними умовами вкладу «Зростаючий» та розмірами процентних ставок можна ознайомитися за посиланням.

 

Зберігайте спокій, розміщуйте кошти на депозит «Зростаючий» та підтримуйте банківську систему України разом з БІЗ банком!

Слава Україні!

Всі новини