Вікторія Олександрівна Руда – нова Голова Правління АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» – Bisbank

 

Наглядова рада Банку повідомляє про призначення Вікторії Олександрівни Рудої в якості нової Голови Правління АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ».

 

Свій унікальний професійний досвід Вікторія Олександрівна розпочала ще у 1995 році, пройшовши професійний шлях від Економіста Акціонерного комерційного агропромислового банку "Україна" до Члена Правління АТ "Державного експортно-імпортного банку України", одного з найбільших системноважливих держаних банків України.

 

За період роботи в банківській системі Вікторія Олександрівна мала досвід у багатьох напрямках роботи фінансових установ. Вона очолювала та розвивала найбільш важливі та складні напрямки діяльності Банків: корпоративний бізнес, казначейство, цінні папери, тощо.

 

Нова Голова Правління АТ "БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ" має дві повні вищі спеціалізовані освіти у галузях економіки та права, що дозволяє успішно та оперативно реалізувати цілі будь-якої складності, що стоять перед Банком.

 

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» - універсальний банк, який пропонує повний спектр сучасних фінансових послуг та стабільно працює вже понад 17 років. Мережа банку налічує 36 відділень у 19 областях України, які надають повний перелік банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.

 

Слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах Facebook та Instagram.

 

Всі новини