УВАГА! Підвищено ліміт на зняття іноземної валюти! – Bisbank

До уваги клієнтів-фізичних осіб!

Відповідно до постанови Правління Національного банку України від 21.03.2022р. №58 збільшено щоденний ліміт на зняття готівки в Україні з рахунків в іноземній валюті з 30 тис. грн. екв. до 100 тис. грн. екв. Цей ліміт також поширюється і на зняття валюти за кордоном.

Крім того, встановлено ліміт на зняття валюти за кордоном із рахунків, відкритих в національній валюті, який не може перевищувати 100 тис. грн. екв. на місяць.

 

Також, звертаємо увагу на наступне:

  • ліміт на зняття готівки в Україні з рахунків у національній валюті залишився без змін та складає 100 тис. грн. на день;
  • безготівкові розрахунки за допомогою платіжних карток для оплати за товари, роботи, послуги здійснюються без обмежень;
  • у відділеннях Банку, які розташовані в регіонах, де виникає загроза життю і здоров’ю людей внаслідок ведення військових дій, видача готівкової національної та іноземної валюти може здійснюватися в межах залишку коштів на рахунку клієнта, але за умови наявності такої суми в касі відділення.

 

Перелік відділень АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», які відкриті для обслуговування клієнтів, щоденно оновлюється на сайті Банку в розділі «Новини».

 

Слава Україні!

Всі новини