Повідомлення щодо зміни номерів рахунків клієнтів, які провадять незалежну професійну діяльність – Bisbank

Шановні клієнти,

АТ «Банк інвестицій та заощаджень» у своїй діяльності дотримується законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України.

Інформуємо, що на виконання вимог Національного банку України, передбачених постановою Правління НБУ від «20» серпня 2020 року №123, банки зобов’язані до «31» грудня 2020 року (включно) провести зміну рахунків суб’єктів незалежної професійної діяльності, що обліковуються за балансовим рахунком 2620 «Кошти на вимогу фізичних осіб», на відповідні балансові рахунки 2621 «Кошти на вимогу суб’єктів незалежної професійної діяльності».

У зв’язку з зазначеним вище рахунки суб’єктів незалежної професійної діяльності, що обліковуються за балансовим рахунком 2620 та підлягають зміні, будуть закриті до «31» грудня 2020 року та замість них Банк самостійно відкриє нові рахунки за балансовим рахунком 2621. Залишок коштів буде автоматично перенесено Банком на новий рахунок.

При цьому попередньо укладені договори банківського рахунку (правочини) щодо супроводження раніше відкритих рахунків продовжують діяти. В подальшому для проведення операцій за рахунком суб’єкт незалежної професійної діяльності має використовувати новий номер рахунку.

АТ «Банк інвестицій та заощаджень» проінформує Вас про дату відкриття нового рахунку засобами дистанційного обслуговування та/або SMS-повідомленням.

У разі виникнення питань просимо звертатися до відділення Банку, що Вас обслуговує. Перелік відділень доступний за посиланням - https://www.bisbank.com.ua/viddilennja-ta-bankomati-3/

Всі новини