Інформація для клієнтів фізичних осіб – вкладників! – Bisbank

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що набувають чинності до стандартної Програми лояльності для вкладників фізичних осіб.

Для строкових вкладів фізичних осіб, що будуть відкриті після 05.06.2019, не діятиме збільшення базової процентної ставки за вкладом під час автолонгації вкладу (автолонгація у розумінні автоматичного подовження вкладу на новий строк).

Для строкових вкладів фізичних осіб, що були відкриті до 05.06.2019, починаючи з 24.06.2019 не діятиме збільшення базової процентної ставки за вкладом під час автолонгації вкладу (автолонгація у розумінні автоматичного подовження вкладу на новий строк).

Таким чином, стандартна Програма лояльності буде мати наступні умови:

(1) - Максимальна сума усіх поповнень вкладу (якщо поповнення допускається умовами продукту) протягом строку дій вкладу не може перевищувати 100% від суми початкового внеску, який було розміщено у дату укладання депозитного договору. Поповнення припиняється за 30 календарних днів до закінчення строку дії вкладу.

Строкові депозити «Прибутковий», «Стабільний», «Зростаючий», «Динамічний» не передбачають дострокового повернення.

Депозит «Гостинний» передбачає можливість дострокового повернення.

(2) Для Вкладу застосовується програма лояльності, яка передбачає збільшення базової процентної ставки в момент укладання договору вкладу, а саме:

- За умови пред’явлення пенсійного посвідчення: +0,5% до вкладу в гривнях або + 0,25% до вкладу в іноземній валюті;

- За умови розміщення суми вкладу понад 200 тис. грн. (або гривневий еквівалент в ін. валюті): +0,5% до вкладу в гривнях або + 0,25% до вкладу в іноземній валюті;

- За умови повторного розміщення вкладу (за виключенням вкладу «Гостинний»): +0,5% до вкладу в гривнях або +0,25% до вкладу в іноземній валюті. При цьому дана умова діє в одному з випадків:

а) переоформлення здійснюється вкладу протягом 30 днів, у сумі та на строк не менше попереднього вкладу;

б) переоформлення здійснюється протягом 30 днів вкладу в національній валюті у Долари США, при цьому сума вкладу у доларах США повинна бути не менше ніж сума попереднього гривневого депозиту (за курсом НБУ на дату переоформлення вкладу).

При цьому максимальне збільшення базової процентної ставки не може перевищувати на 0,5% річних в гривні або 0,25% річних в іноземній валюті.

(3) Мінімальна сума поповнення складає 250 грн., або 50 USD, або 50 EUR – відповідно до валюти вкладу.

Всі новини