До уваги клієнтів – фізичних осіб – Bisbank

Шановні клієнти!

БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ щиро вдячний Вам за Вашу підтримку та співпрацю і вітає Вас із прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового!

Зичимо здоров’я, процвітання, добра та миру,  щастя здійснення та здійснення мрій!

Нагадуємо, що згідно з п. 3.28.16 Умов функціонування Поточних і Карткових рахунків та здійснення операцій за цими Рахунками (Додаток 2 до Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів – фізичних осіб у АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ») вам необхідно в строк до 31 січня 2021 року надати Банку складене в письмовій формі підтвердження про залишки на Поточному та/або Картковому рахунку станом на 01 січня 2021 року. У разі не отримання Банком підтвердження протягом зазначеного строку, залишок коштів на Поточному та/або Картковому рахунку Клієнта вважається підтвердженим.

Для складення підтвердження залишків за рахунками Вам необхідно звернутись до відділення, в якому ви обслуговуєтесь. Якщо ви користуєтесь нашими системами дистанційного обслуговування, отримати інформацію про залишок коштів у режимі он-лайн можна засобами  цих систем.

Дякуємо, що обрали наш Банк!

Всі новини