АТ «Банк Інвестицій та Заощаджень» долучився до благодійної акції «Смілива гривня», яку організовує Національний банку України з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України. – Bisbank

АТ «Банк Інвестицій та Заощаджень» долучився до благодійної акції «Смілива гривня», яку організовує Національний банку України з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Мета проведення акції - зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України та надати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

Благодійна акція «Смілива гривня» передбачає збір монет, які перебувають в обігу, номінали 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Зараз понад 14 млрд монет перебуває в обігу. Кожен може відкрити скарбничку та відправити свою гривню на фронт задля перемоги.

Усі працюючі відділення АТ «Банк Інвестицій та Заощаджень», незалежно від їх розташування, через власні каси здійснюють приймання від населення монет номіналами 10, 50 копійок 1, 2, 5 та 10 гривень на підтримку Збройних Сил України. При цьому звертаємо вашу увагу, що приймання коштів від населення здійснюється безкоштовно.

АТ «Банк Інвестицій та Заощаджень» перераховуватиме благодійні внески, які надійшли від населення до кас відділення АТ «Банк Інвестицій та Заощаджень», на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Деталі щодо проведення благодійної акції «Смілива гривня» за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/
Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

Всі новини