Про зміну найменування та місцезнаходження Банку – Bisbank

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» повідомляє, що 05.07.2019 здійснено державну реєстрацію нової редакції статуту Банку, відповідно до якої було змінено тип акціонерного товариства з публічного на приватне та змінено найменування з ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (скорочена назва ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ») на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» (скорочена назва АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»), а також було змінено місцезнаходження (без фактичного переміщення) Банку у зв’язку із перейменуванням вулиці з: 04119, м. Київ, вул. Мельникова, 83-Д на: 04119, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 83-Д.

АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» є правонаступником всіх прав та обов’язків ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ».

Звертаємо увагу, що всі укладені правочини, в тому числі договори/угоди, від імені  ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», залишаються дійсними та чинними, і зміна найменування Банку та місцезнаходження не припиняє та не змінює права та обов’язки сторін за укладеними правочинами.

Зміна найменування Банку на АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» та місцезнаходження не потребує обов’язкового внесення змін до укладених договорів/угод від імені ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ».

Нову редакцію Статуту Банку розміщено на сайті Міністерства юстиції України за посиланням: https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch та кодом адміністративної послуги: 93286926018, а також на сайті Банку за посиланням: https://www.bisbank.com.ua/pro-bank/.

Дякуємо за співпрацю та сподіваємось на подальший розвиток взаємовигідних відносин між нашими установами.

Всі новини