Інформація для клієнтів фізичних осіб-держателів платіжних карток – Bisbank

Шановні клієнти!

 

Звертаємо увагу, що з 06 липня 2018 року набувають чинності зміни до Тарифів Банку щодо розміру комісійної винагороди на операції із зарахування коштів на карткові рахунки фізичних осіб, здійснене в мережі платіжних терміналів самообслуговування Банку.

 

Для карткових рахунків, які обслуговуються в рамках Тарифних планів «Platinum VIP», «Зарплатний» (для ЗКП, залучених після 06.10.2017 р.), «Універсальна», «Зарплатна картка» (для ЗКП, залучених до 06.10.2017 р.), «Прибутковий гаманець», «Картка моряка» розмір комісійної винагороди на операції із зарахування коштів становитиме 0,75% від суми операції.

 

При цьому для карткових рахунків, які обслуговуються в рамках Тарифних планів «Infinite», «GIFT Premium+», «Соціальна», «Депозитна», «Картка заощадження», «Приватна», «Еліт» та «Універсальна (Електронна, Проста, Преміум, Щоденна, Допоміжна, Спортивна, Особлива, Мандрівна)», залишаються без змін.

 

За додатковою інформацією звертайтеся на гарячу лінію Банку за номером 0 800 50 30 05 (безкоштовно з будь-яких телефонів у межах України) або до найближчого відділення.

Всі новини